В Польщі знайшли бездиханне тіло у лісі, ним виявився український заробітчанин. Про це пише ТСН.

Як було встановлено, українець Василь Черней раптово помер у Польщі після того, як йому стало погано на роботі.

Власниця фірми вирішила, що це не варте її уваги та заборонила іншим працівникам викликати швидку. Пізніше, нікому не повідомивши, труп заробітчанина відвезла в ліс.

Чоловіку було 36-років, він працював у Польщі на виробництві трун поблизу міста Новий Томишль.

Слідство встановило, що Василь Черней помер на підприємстві, працівниця фірми просто"заборонила допомагати" та відпустила всіх додому, щоб позбутися тіла. Допоміг її в цьому інший українець, який також нелегально працював на польському виробництві.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Суд отримав обвинувальний акт проти пані Гражини. Вона звинувачується в ненаданні допомоги 12 червня українському громадянину Василю Чернею, який працював на її консультація. Інший громадянин України, також серед обвинувачених. Йому інкримінують перешкоджання правосуддю і покривання злочину", – наголосив у коментарі журналістам представник прокуратури Міхал Сметковский.

Співучасника відразу ж затримали, він в усьому зізнався і розповів, що він діяв під тиском. Прокурори стверджують, що чоловіку можуть пом'якшити вирок, оскільки він співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, заборонила викликати лікарів і позбулася тіла: в Польщі судитимуть власницю фірми за смерть українця

Як повідомляв раніше Знай.ua, податки для бізнесу: українцям наочно продемонстрували, як це працює у Європі

Також Знай.ua писав про те, що Лукашенку сподобалося б: у Білорусі дівчина влаштувала унікальну фотосесію із картоплею, фото 18+