Сьогодні, в Івано-Франківській області загорілося сміттєзвалище. Про інцидент повідомляє управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Загорання сміттєзвалища сталося в селі Рибне Тисменицького району, пожежні бригади оперативно прибули на місце події та ліквідують вогонь. Про причини загоряння наразі не повідомляють, як і про масштаби пожежі.

Вогонь на сміттєзвалищі – це бомба сповільненої дії. Під час горіння сміття у повітря виділяються отруйні речовини – оксид нітрогену та сірка, бензопірен та діоксини, що провокують рак. Загасити такий вогонь – вкрай важко. Тому, місцевим краще не відкривати вікна, щоб не дихати шкідливими випарами.

Нагадаємо,зірка "МастерШеф" Клопотенко підхопив флешмоб Каменських і Потапа: фото

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, сморід на все Дніпро: популярне місце для відпочинку перетворилася у звалище, ганебні кадри свинства

Також Знай.ua писав про те, що всім по мітлі: одеситам запропонували "обміняти" сміття на гроші