У Парижі помер 38-річний Михайло Петрів з Болехова.

Чоловік працював за кордоном близько десяти років. Рідні занепокоїлись, коли з 15 жовтня, Михайло перестав виходити на зв'язок, а згодом з'ясувалося, що він помер. Лікарі говорять, що причиною стала зупинка серця.

Його друг Ігор Федорович розповів історію прикарпатця, чоловік взяв на себе клопоти по збору коштів для транспортування тіла Михайла Петріва додому. Необхідна сума – чотири тисячі євро:

"В силу того, що ця біда сталась за кордоном, родині самостійно важко буде впоратись з цим горем і клопотами одночасно. З погодження його сестри Алли, я взявся організувати збір коштів. Батьки банківських карток не мають, тому збираю на свою, а виписку по картковому рахунку передам їм разом з коштами. Хто сумнівається в моїй порядності може особисто занести родичам", – розповів Ігор Федорович.

Племінник померлого вже полетів до Парижу, щоб вирішити питання з транспортуванням тіла на Батьківщину. Наразі він чекає ще одного документа від посольства, тому виїзд може затриматись і поки що не відомо на скільки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Точну дату та час поховання Михайла Петріва, повідомлять, як тіло буде доставлено до України.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 4149 4393 0017 0127

Федорович Ігор Любомирович

Нагадаємо, А не злипнеться? На кордоні під Львовом накрили гігантську партію солодкої контрабанди

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олена Зеленська порушила табу Японії на жовтий колір: як реабілітувалася перша леді, фото

Також Знай.ua писав про те, що ціни на картоплю в Україні та Естонії: скільки коштує "другий хліб" вдома та за кордоном