Нещодавно в дитячому садочку відбулося масове отруєння дошкільнят. Коломийська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом масового отруєння у Косівському районі.

Осередок гострої кишкової інфекції зафіксовано у дитячому садку села Кобаки Косівського району. Інцидент стався 19-21 жовтня до інфекційного відділення Косівської ЦРЛ госпіталізували шістьох дітей. Всі вони відвідували ясла-садок "Малятко". Діти скаржились на підвищення температури тіла, нудоту, багаторазову блювоту, пронос.

Всі діти перебувають у задовільному стані. Нових випадків захворювання дошкільнят немає.

Нині, з'ясовують обставини харчового отруєння дітей, а також проводяться відповідні санітарно-епідемічні та лабораторні дослідження, повідомляють у пресслужбі обласної прокуратури.

Нагадаємо, кияни задихаються в отруйному смогу, до Кличка є питання: "Віталя, ти начебто мер?"

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Запоріжжі пару пенсіонерів відкачують в реанімації: повечеряли грибами

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі горе-батьки замкнули дитину в квартирі і пустилися берега: дикі подробиці за крок від катастрофи