В Івано-Франківську хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.Чисте небо в Івано-Франківську буде радувати українців весь день.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю, 27 жовтня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 64 до 99%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 16 до 20 градусів тепла. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:57, а захід можна побачити у 18:13.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

27 жовтня вшановується пам'ять преподобної Параскеви Сербської. У народі її називали Грязнухою, і вважалась вона заступницею жінок. Як правило, погода на Параскеву була мінливою: "На Грязнуху не буває сухо". Якщо було сиро і грязно на вулиці, то вважалось, що до справжньої зими залишається 4 тижні.