Бабине літо поступово покидає Україну, тому синоптики попереджають про наближення холодної погоди. Принесуть її холодні атмосферні фронти з Північно-Західної Європи.

На Прикарпатті попереджають про те, що у наступні 3 доби пройдуть невеликі дощі, а в горах Карпат йтиме мокрий сніг, йдться в Українському гідрометцентрі.

Температура коливатиметься від 0 до -6 морозу, вдень максимум від +2..+7 тепла. Дещо тепліше лише на Закарпатті та у південно-східній частині країни – вночі там очікуємо +3..+8 градусів, вдень +7..+12 градусів.

29 жовтня у центральних, східних, південних областях та на Прикарпатті пройде місцями невеликий дощ, у Карпатах з мокрим снігом, на решті території без опадів.

В північних областях буде туман та поривчастий вітер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, франківчани оголосили війну свинству в Карпатах: цінний лайфхак для всієї України

Як повідомляв раніше Знай.ua, що чекає на Україну в найближчому майбутньому: найточніші передбачення все розставили по місцях

Також Знай.ua писав про те, що Карпати зміняться до невпізнаваності: у Зеленського вирішили долю українських Альп