В суботу, 26 жовтня до Путильського відділення поліції звернувся керівник районного автодору та повідомив, що впродовж місяця невідомий викрадав дорожні знаки у межах населених пунктів Розтоки та Підзахаричі, повідомляє "Depo.Чернівці".

Правоохоронці почали розслідування і внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські переглянули камери відеоспостереження, що були розташовані поблизу місьць пограбувань. Правоохоронцям вдалося встановити особу, що підозрюється в злочині. Ним виявився 53-річний житель Косівського району Івано-Франківської області.

Чоловік їх викрадав для особистих господарських потреб. У той же час, зазначили в поліції, чоловік, викравши знаки, наразив на небезпеку водіїв.

Правоохоронці вилучили награбоване. Наразі триває досудове розслідування, вирішується питання оголошення чоловікові про підозру у вчиненні крадіжки. За скоєний злочин порушнику загрожує позбавлення волі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Кернеса пограбували, весь Харків на вухах: фото

Як повідомляв раніше Знай.ua, курочка задарма: запоріжець провернув хитру схему крадіжки м’яса з супермаркету, - робив так не вперше

Також Знай.ua писав про те, що операція "Мігрант": в Одесі підхопили головну "фішку" Трампа