На Прикарпатті, 22-річний хлопець викрав автомобіль однієї з сільських амбулаторій Чортківського району. На вкраденому транспорті він поїхав додому. Про це повідомляє прес-центр Головного управління Національної поліції Тернопільської області.

В ході слідства правоохоронці встановили, що злодій скористався моментом, коли машину було закриту, але ключі залишили замку запалювання. Поліцейські розшукали вкрадений автомобіль в одому із сіл Івано-Франківської області.

Причетним до злочину виявився 22-річний прикарпатець, він переконував правоохоронців, що викрав машину з метою добратися додому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, мріяв про нові навушники: молодий прикарпатець продав волю за 200 гривень, фатальні подробиці

Як повідомляв раніше Знай.ua, вкрали диплом: молодий одесит провернув зухвалу аферу перед батьками

Також Знай.ua писав про те, що прикривалися СБУ: у Києві чоловіка викрали посеред вулиці заради викупу, - подробиці з присмаком "лихих" 90-х