Прикарпатець Назар Скоряк з села Ріп'янка на Калущині стал зіркою 8 кастингу улюбленого вокального шоу країни "Х-фактор".

Х-фактор журі
Зірковий склад журі Х-фактору

Виступ звичайного сільського хлопця підкорив мільйони сердець українців, до того ж, співак на стільки розчулився після виступу, що його взялася заспокоювати зіркова суддя шоу Анастасія Каменських.

Назар розповідає, що з дитинства любив співати з мамою народні пісні. Каже, що мама завжди мріяла побачити його на великій сцені, тож вирішив спробувати свої сили, однак не очікував, що усе вийде не стільки добре.

Виступ Назара Корняка на Х-Фактор

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виконання прикарпатця вразило і суддів і зал, які аплодували йому стоячи. Всі четверо суддів сказали Назару так, тож він пройшов у наступний етап шоу.

Анастасія Каменських заспокоїла співака

Нагадаємо, у Львові некерований легковик "припаркувався" в будинок, водій не встиг навіть зойкнути: фатальні подробиці

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі жінку винесли з маршрутки "вперед ногами": скандальне відео

Також Знай.ua писав про те, що головне за ніч: доленосне рішення Зеленського про армію, подорожчання продуктів, Разумков про детектор брехні та зміни для пільговиків