З ранку та до самого вечора небо в Івано-Франківську буде приховано за хмарами. Вночі йшов дощ, який до ранку ослаб і до полудня повинен закінчитися.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 21 листопада вологість повітря в Івано-Франківську складе від 82 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +10 градусів. Синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Івано-Франківську

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:37, а захід можна побачити у 16:36.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

21 листопада відзначається Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Михайлів день вважається рубіжною датою — з цього дня "зима встає на ноги".

У народі помітили, якщо у цей день з'являвся іній, то чекали великих снігів; якщо день починався туманом, чекали відлиги; а ясна погода у цей день говорила про майбутню морозну зиму.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.иа писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.иа писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.