У понеділок, 6 січня, в Івано-Франківську очікується хмарна погода без опадів у першій половині дня. Під вечір небо проясниться, температура повітря коливатиметься від 0 градусів вдень до -6 ввечері.

Коляда, Ілюстративне фото

"На Різдво ходити колядувати в теплих хустках і шапках буде в самий раз", - вважає синоптик.

Народний прогноз погоди

6 січня усі православні народи святкують Різдвяний святвечір. З цього дня наступають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. По погоді цього дня прогнозують погоду грудня. Якщо у цей день тепло — весна буде холодною; заметіль — до урожаю пшениці. У народі говорили: "Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде". Якщо на святвечір стався снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім'ї буде злагода та любов.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.