В Іранській авіакатастрофі загинула 24-річна бортпровідниця з Івано-Франківська.

В середу, 8 січня сталася страшна трагедія, в Ірані розбився український пасажирський літак “МАУ”. На борту літака перебувало 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, ніхто не вижив. Наразі на місці трагедії розгортаються пошукові роботи. Зараз точно не відомо причини авіакатастрофи, наразі існує кілька версій щодо цього.

Прессекретар Міністерства доріг і транспорту Ірану Кассем Бініа заявив, що у літака МАУ незадовго після зльоту, горів двигун. Але після цієї заяви арабський канал Al Hadath поширив інформацію про те, що український Боїнг 737 був “ненавмисно збитий” іранськими ППО. В цей день Іран обстріляв військові бази США в Іраку балістичними ракетами.

В Іранській авіакатастрофі загинала бортпровідниця з Івано-Франківська


Телеграм-канал “Nauchan news“ поширив інформацію про те, що на борту літака перебувала 24-річна бортпровідниця з Івано-Франківська, Марія Микитюк. Відомо, що Марія навчалася у Національному авіаційному університеті у 2012-2018 роках.

У повідомленні йдеться, що дівчина була завжди веселою та усміхненою. Вона була справжнім прикладом для всіх. Інформаційний портал Знай.ua приносить сім'ям загиблих свої співчуття.

Термінові довідки можна отримати на гарячій лінії МЗС за телефоном +38 (044) 238 16 57.

Нагадаємо, український літак розбився в Ірані одразу після зльоту: 180 пасажирів на борту

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо