У неділю, 19 квітня, у селі Тисів Болехівської міської ради ледь не загинув 23-річний мотоцикліст. Інцидент трапився в урочищі Мочари, що знаходиться на околиці села.

Про це проінформували в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА, передає Фіртка.

За оперативною інформацією, о 19:06 год чоловік у стані алкогольного сп’яніння, керуючи мотоциклом "Shineray XY150GY-11B", вирішив перестрибнути через струмок, однак не справився з керуванням та переднім колесом даного мотоциклу "забився" в протилежний берег.

мотоцикліст, скріншот з відео
мотоцикліст, скріншот з відео

Як повідомили у Болехівській ЦМЛ, чоловік був доставлений у лікувальний заклад із важкою черепно-мозковою травмою, забоєм мозку ІІІ ст, а також з травмою шийного відділу хребта.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Після стабілізації стану керманича, його автомобілем “швидкої” перевезли у нейрохірургічне відділення Калуської міської лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний франківчанин убив дружину і відправив у реанімацію дитину, - "Протаранив стіну на повній швидкості"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині юний мотоцикліст покалічив жінку, забувши про гальма

Також «Знай.uа» писав, що Масшабна ДТП приголомшила Львів - на дорозі не розминулися дві автівки, тролейбус та велосипедисти, відео