В Івано-Франківську запропонували створити місцевий притулок для бездомних тварин, на сайті вже створили петицію.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 15 травня, на сайті Івано-Франківської міської ради, користувач Alla I. створила петицію, в якій закликала міська рада приділити більше уваги бездомним тваринам, які бродять по місту.

В Івано-Франківську хочуть відкрити ще один притулок для тварин, фото: скріншот з відео

Вона у тексті петиції пише про те, що в Івано-Франківську, питання з тваринами досить гостра проблема. Попередні дослідження показали, що на все місто є всього лише один притулок для собак, а також тимчасові пункти перетримки. Діє також програма поводження з безпритульними тваринами 2017-2020.

Проте, всі вони переповнені, і в місті збільшилися випадки жорстокого поводження над тваринами, у яких немає господарів і вдома. Тобто, цих центрів для тварин недостатньо.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Місцева мешканка пропонує створити ще один, новий притулок для кішок та собак. Після цього потрібно запустити інформаційну кампанію, щоб підвищити рівень освіченості та відповідальності громадян.

Також, крім усього цього, дівчина вимагає, щоб були створені нові ініціативи, які будуть спрямовані на те, щоб покращити рівень життя бездомних собак і кішок, і звичайно ж, ввести обов'язковий облік всіх домашніх та вуличних тварин.

Поки що, дану петицію підписало лише чотири людини

Нагадаємо, раніше Король Лев з Донбасу повернувся в Африку - неймовірна історія порятунку благородної тварини

Як повідомляє портал «Знай.іа» Приручили рудих бестій: на підприємстві під Харковом засікли незвичайних "працівниць"

«Знай.іа» писав, що Київ поставив на вуха "лось-тусовщик": вечірка рогатої хулігана потрапила на камеру