Стало відомо про те, що в Івано-Франківську від коронавіруса померла молода дівчина.

Таким чином, повідомляється, що дев'ятнадцятирічна дівчина перебувала у вкрай важкому стані, і померла в ніч на 13 травня в ЦМКЛ. Про це розповів місцевий голова Руслан Марцінків.

Їй було 19 років, і вона нічим не хворіла. На жаль, медикам не вдалося її врятувати, хоча робили для цього все можливе. Також, в цей же день в Івано-Франківську помер сорокачотирирічний чоловік, у якого був діагноз цукровий діабет.

Карта заражень в Україні, фото: вільний джерело

Раніше, Марія Бойко яка є начальницею міського управління охорони здоров'я повідомляла про те, що дев'ятнадцятирічна дівчина, яка померла, перебувала у важкому стані і вже була на межі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що в Івано-Франківську на сьогоднішній день, 18 травня зафіксовано 1221 випадок, а загалом в країні, вже 18,616 заражень, з них 325 додалися лише за останню добу. Летальних випадків 535, а кількість людей, які одужали вже 5,276.

У Міністерстві охорони здоров'я зазначають, що Україна зараз знаходиться на «плато», яке може тривати досить довго. Це триває вже більше трьох тижнів, проте, місцеві вчені стверджують, що ситуація піде на спад вже в кінці місяця. Обійти пік епідемії вдалося завдяки карантинним заходам, які були вчасно введені.

Нагадаємо, заступник глави МВС Геращенко поділився цінними порадами по боротьбі з коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Епідеміолог розповів, коли закінчиться карантин - коронавірус не може довго.

Також Знай.иа" писав, що працівниця розповіла про експериментальне лікування від коронавірус в Італії - "В роті все вкрилося ранами".