На Прикарпатті, в селі Уторопи волонтери виявили сімейство пенсіонерів, яких вигнала з дому єдина дочка. Про це розповіли на телеканалі СТБ.

Повідомляється, що пенсіонери живуть у хліві вже 20 років. За цей час у приміщенні, яке раніше було призначено для кроликів, 79-річна бабуся Марія і 82-річний дідусь Юрій обґрунтували собі житло.

У випуску новин програми "Вікна" показали, як бабуся з дідусем живуть у хліві. Їх виявили волонтери, коли роздавали їжу місцевому населенню. Вони розповіли, що проблеми в сім'ї почалися після того, як їх дочка вийшла заміж. Через гучні сварки, бабуся отримала потрясіння, в результаті чого втратила можливість ходити. Крім цього, чоловік доньки навіть напав на дідуся.

"Зять бив мене тому, що хотів, щоб ми пішли звідти. Він бив мене, душив повалив на підлогу і бив ногами. Після цього ми вирішили піти", - розповів дідусь Юрій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пенсіонерам залишається розраховувати лише на допомогу небайдужих людей, тому що вони не хочуть закінчити життя в хліві.

Між ними і дочкою навіть був судовий розгляд в результаті чого, батько зміг відсудити право повернутися в будинок, який сам і збудував. Однак, дочка успішно ігнорує вердикт суду.

Виконавча служба суду також не поспішає з виконанням цього рішення.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківську пенсіонера вигнали з маршрутки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерам Тернополя готують суюрприз.

Також "Знай.uа" писав, що літня харків'янка зірвалася з балкона.