Сьогодні митрополит Іоасаф благословив відкриття храмів ПЦУ Івано-Франківської та Галицької єпархії. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Насамперед він наголосив на необхідності відкриття православних храмів на тлі виходу з карантину магазинів, закладі громадського харчування та інших підприємств.

"До мене звертається багато наших парафіян з питанням, коли ж у наших храмах відновляться повноцінні богослужіння. Божий Народ має велику потребу в євхаристійній молитві, а також потребує духовної підтримки. До того ж православний народ божий не розуміє, чому всі магазини, бари, ресторани працюють, а храми Божі не відкриваються” - відзначив Іоасаф.

Виходячи з того, що 11 травня влада послабила заходи карантину, а також звертаючи увагу на прохання всіх парафіян, митрополит Іоасаф благословив усіх настоятелів храмів, дотримуючись рекомендацій МОЗ, відкрити їх для українців і повноцінно завершити всі богослужіння.

Також він звернувся і до відвідувачів храмів з проханням підтримуватися всіх заходів безпеки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Закликаю всіх православних християн під час богослужінь дотримуватися півтораметрової дистанції один від одного. Сповідь і причастя проводити згідно наданої рекомендації та інструкції”, - додав митрополит.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті священик "накрив" шахрайку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці не на жарт розлютилися через походу священиків посеред міста.

Також Знай.uа" писав, що священик з Тернополя згодував паски парафіян свиням.