В Івано-Франківську, в сквері повісилася дівчинка-підліток. Причиною самогубства стали домагання батька. Цю трагічну історію розповіли у виданні "Вголос".

Повідомляється, що батько сімнадцятирічної Діани неодноразово силою примушував її до статевого контакту.

Дівчинка розповідала про це своїм рідним у тому числі і матері, але ніхто їй не вірив.

Через почуття безвиході дівчинка повісилася на власному светрі в сквері, неподалік від центру Івано-Франківська. В кишені у Діани слідчі знайшли кілька передсмертних Записок.

"Зміст про те, що у неї не було дитинства, що коли її друзі бавилися ляльками, іграшками, гуляли в парку, вона була змушена задовольняти статеві потреби свого батька", - розповів т. в. о. заступника керівника Головного управління поліції в Івано-Франківській області Ігор Максимов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дівчинка була найстаршою в сім'ї, в її батьків є ще п'ять дітей. Мати постійно була на роботі, а батько був безробітним, сидів вдома і ґвалтував власну доньку протягом чотирьох років.

Зараз мати Діани не хоче розголошувати своє ім'я і ховає обличчя від камер. Варто додати, що жінка досі не вірить у версію слідства і стверджує, що її покійна донька все це вигадала.

Після смерті дитини у 36-річного педофіла був узятий зразок ДНК. Результат аналізу підтвердив правдивість слів дівчинки. Крім цього, перед самогубством у Діани був статевий контакт зі своїм батьком проти її волі.

"Були виявлені тілесні ушкодження в області статевих органів, а також на самих статевих органах, що підтверджувало наявність статевого акту", - розповів Ігор Максимов.

Суд визнав батька Діани винним і застудил його на 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше підлітки жорстко розібралися зі своєю подругою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові іноземець створив з дівчинкою немислиме.

Також Знай.uа" писав, що поліцейським вдалося врятувати самогубцю з Харкова.