На Прикарпатті, поблизу села Торговиця, що на Городенківщині, рятували лебедя з незвичною проблемою – у птаха лише одне крило. Про це розповіли у прес-службі ДСНС регіону.

Як зазначається, про постраждалого птаха на місцевому ставку рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Прибувши на вказане місце, бійці рятувальної служби витягнули пораненого лебедя на берег, скориставшись для цього надувним човном.

На березі постраждалого передали жителям села, які відвезли лебедя в Івано-Франківськ, до ветеринарної клініки.

Лікарі надали птахові необхідну допомогу, його життю нічого не загрожує. Відтепер врятований лебідь оселиться на Лебединому озері у франківському парку Шевченка, розповіли у комунальному підприємстві “Центр розвитку міста та рекреації”.

“Його щойно привезли з озера в селі Торговиця Городенківського району. Дякуємо, що є люди з великими серцями, які не пройшли повз його біду!”, – написали в КП, опублікувавши відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На Лебединому озері в парку Шевченка новий мешканець - лебідь без одного крила. Його щойно привезли з озера в с. Торговиця, Городенківського району. Дякуємо, що є люди з великими серцями, які не пройшли повз його біду!

Geplaatst door Комунальне підприємство "Центр розвитку міста та рекреації" op Vrijdag 22 mei 2020

«Як шкода! Що він, бідний, пережив!», - жаліють лебедя франківчани.

Нагадаємо, дикі гірські кози окупували спорожнілі через карантин вулиці міста Лландідно в Уельсі

Як повідомляв портал Знай.ua, пандемія зробила тварин сміливішими, в Індії дикі тварини гуляють вулицями

Також Знай.ua писав, у канали Венеції під час карантину повернулися риби, лебеді та дельфіни.