В Івано-Франківській області в містечку Долина місцеві жителі розповіли про жахливі умови утримання пацієнтів з COVID-19 у місцевій лікарні. Користувач Facebook Андрій Гапчин опублікував кілька кадрів звідти, однак після видалив свій пост з невідомих причин.

В мережі показали жахливий стан лікарні в Івано-Франківській області / фото: Facebook Андрій Гапчин

Умови в Долинській центральній районній лікарні, яка приймає пацієнтів в COVID-19, умови м'яко кажучи не дуже. Андрій Гапчин показав кілька кадрів з палат, які більше нагадують стару занедбану будівлю, ніж місце, де лікують людей.

Стіни, вимощені кахлем, вже потихеньку обвалюються і утворюють діри в стіні, фарба з дверей і стін почала злазити, оголюючи бетонне або дерев'яне покриття. В палаті встановлено кілька старих дерев'яних тумбочок ще радянського зразка, іржава вішалка для одягу і два сучасних стільці. В туалеті просто на підлозі лежать труби, а бачок дихає "на ладан".

В мережі показали жахливий стан лікарні в Івано-Франківській області / фото: Facebook Андрій Гапчин

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Чоловік пояснив, посилаючись на розповіді знайомих з Долини, що в цих палатах тримають людей з підозрою на коронавірус. Він підкреслив, що часом у палаті немає навіть електрики. Повідомляється, що користувачі в коментарях під постом висловили своє невдоволення станом лікарні й звернулися до місцевої влади, від яких так і не отримали відповіді.

В мережі показали жахливий стан лікарні в Івано-Франківській області / фото: Facebook Андрій Гапчин

Нагадаємо, раніше в Одесі злодій-іноземець обчистив одну з лікарень.

Як повідомляв портал Знай.иа в лікарні міста Калуш медики відмовилися оглядати жінку після чого вона померла.

Також Знай.иа писав, що у Львові небайдужі допомогли бездомному з інсультом.