Донька загиблої в горах франківчанки опублікувала зворушливий пост у пам'ять про матір. Про це повідомили у виданні "Прикарпаття Onlne" посилаючись на повідомлення в соцмережі Facebook.

22 травня, під час сходження на гору Шпиці, 58-річна франківчанка отримала серйозні травми, які призвели до її смерті.

Так, її дочка, Олександра Мусятовска опублікувала повідомлення, в якому розповіла про свої переживання і любові жінки до Карпат. Вона зізналася, що теж хворіла цими горами і тепер полюбила їх ще більше, оскільки вважає, що пам'ять про її маму назавжди залишиться в цьому місці.

"Я її розумію.. Я теж в свій час хворіла Карпатами... А зараз я зрозуміла, що любов до них тільки збільшилася, тому що тепер гори - це можливість побути ближче до мами..." - написала Олександра.

Також дівчина подякувала тим, хто ризикував життям, щоб врятувати її маму. Вона попросила їх зв'язатися з нею і показати те місце, де жінка зірвалася.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Дуже велике спасибі всім тим, хто був з нею поруч в останні години її життя, хто ризикуючи власним здоров'ям транспортував її вниз... Хто робив те, що на його думку було важливим...Ті, для кого ця ніч, мабуть, була довшою і темнішою за мою...Чоловіки, чиїх імен я навіть не знаю..." - сказала донька загиблої.

Загибла франківчанка Надія Мусятовска фото: Facebook Олександра Мусятовска

Крім цього, Олександра відповіла на питання про реквізити для допомоги, які їй часто задають. Дівчина сказала, що їй не потрібні гроші, і вона передасть всю допомогу людям, які були з її мамою в останні хвилини життя.

У повідомленні вона залишила свій номер банківської карти і пообіцяла виконати задум: ”4731 2191 1350 5220 — Мусятовская Олександра Василівна”.

"На жаль, гори не прощають ні найменшої необережності.. Бережіть себе, хоча б для своїх рідних... В пам'ять про ту, яка любила гори більше життя.. Спочивай у мирі і з Богом моя рідна!" - завершшила повідомлення дівчина.

Geplaatst door Oleksandra Musiatovska op Vrijdag 22 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Тернополі жінка звинуватила медиків у смерті чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Ірини Білик померла мама.

Також Знай.uа" писав, що з'явилися подробиці смерті нардепа Давиденка.