У Карпатах знову випав сніг. Про це розповіли на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в неділю, 24 травня, в Карпатах на горі Піп Іван випав сніг. При цьому піднявся вітер, температура повітря опустилася до +2 градусів за цельсієм, а видимість знизилася до 70 метрів.

“За станом на 13:15 24.05.2020 в р. Піп Іван Чорногірський температура повітря +2°С, вітер південно-західний, 7м / с, сніг, обмежена видимість до 70 м” - сказано в повідомленні.

До повідомлення у додали знімок, на якому можна побачити, що в Карпатах кінець травня перетворився на середину зими.

Сніг в Карпатах, фото: Facebook Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За станом на понеділок, 25 травня, погода продовжує погіршуватися. Так, температура повітря в Карпатах опустилася до 0 градусів, а небо затягнуло хмарами. Проте знизилася швидкість вітру, що збільшило дальність огляду.

"Станом на 11:25 25.05.2020 за р. Піп Іван Чорногірський температура повітря 0°C, вітер південно-західний 4 м / с, хмарно." - написали на сторінці рятувального поста.

Станом на 11:25 25.05.2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря 0°С, вітер південно-західний 4м/с, хмарно.

Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Maandag 25 mei 2020

Варто відзначити, що в травні, в Карпатах були часті зміни погоди. Так, місяць в регіоні розпочався зі снігопаду і зниження тепмератури до -2 градусів за цельсієм. Здається, що погода вирішила також закінчити місяць снігопадом.

Нагадаємо, раніше польський фермер показав засніжені поля в травні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" заморозки в Україні знищили урожай улюблених фруктів.

Також Знай.uа" писав, що синоптики розповіли, якою буде погода у Києві під кінець травня.