В Івано-Франківській області можуть заробити стоматології. Про це розповіли на онлайн-брифінгу обласної адміністрації.

Голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів нагадав, що з 22 травня розпочнеться другий етап ослаблення карантину. У зв'язку з цим можуть відкритися різні підприємства, в тому числі і стомматологии.

"Ми дуже зацікавлені, щоб максимально відкрити всі напрямки і галузі. Наша область у зоні ризику – велика смертність. Ми ввели обмеження на відкриття кабінетів стоматологів, але плануємо, що з 22 вони запрацюють в нормальному режимі. 20 травня буде комісія Уряду, де буде більше роз'яснень по ситуації", - сказав Федорів.

В кінці звернення він додав, що в даний момент кількість заражених в області помітно знизилося, а також закликав людей дотримуватися правил безпеки на карантині.

Варто відзначити, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків кількома днями раніше заявив про початок роботи стоматологій з 22 травня в ефірі телеканалу "Україна 24".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Прийнято рішення на рівні обласної комісії з надзвичайних ситуацій, що стоматологи починають працювати з 22 травня", - сказав мер Франківська.

Також Марцінків додав, що підтримує рішення уряду щодо зняття карантину, оскільки це дозволить працювати представникам малого та середнього бізнесу.

Нагадаємо, раніше у Львові утворилися величезні черги на транспорт.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі почалася реконструкція площі Шевченка.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові знову запрацював метрополітен.