Відома українська співачка Тіна Кароль вирішила по повній скористатися ослабленням карантину і поїхала на відпочинок в Карпати разом з сином. Про це розповіли у виданні "Фіртка" посилаючись на фан-сторінку співачки у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що співачка регулярно публікує у своїх сторіс відео, як вона відпочиває з сином Веніаміном в Карпатах. Вони піднялися високо в гори і встигли погостювати у місцевих жителів. Артистка подивилася на процес виготовлення бринзи і захопилася доїнням овець, а Веніамин спробував колоти дрова.

Крім того, разом з сином Тіна Кароль зійшла на найвищу гору Карпат — Говерлу. Вона записала невелике відео, де разом з Веніаміном поділилася своїми враженнями від відпочинку.

"Привіт всім з Говерли…. Я хочу привітати всіх з наступаючим Днем дитини, приходьте сюди, скидайте свої стреси від карантинів, від школи домашньої, нехай ваші очі насолоджуються прекрасною природою Карпат. Я під враженням. Ми щодня відчуваємо прилив емоцій і радості", - сказала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім цього, Кароль опублікувала ще один відеоролик, де показала вид на Карпатські гори. Співачка не стала нічого говорити, зняла красу природи і трохи попозувала на камеру.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зустріла фанатів в Карпатах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Карпати замело снігом під кінець травня.

Також "Знай.uа" писав, що у Карпатах готують чотири нових маршрути для туристів.