У калуському храмі була відреставрована ікона святої Анни. Про це повідомили у виданні "Вікна", посилаючись на повідомлення користувача Ярослава Чопанюка в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в храмі святого Архистратига Михаїла у Калуші відреставрували образ святої Анни. Реставрацію вдалося провести завдяки меценату.

"Своїм праведним життям Іоаким і Анна так догодили Богу, що Він сподобив їх бути батьками Пресвятої Діви Матері Господа. В храмі святого Архистратига Михаїла у Калуші завдяки меценату відреставрували запрестольний образ святої Анни." - написав Ярослав Чопанюк.

Відреставрований запрестольний образ святої Анни. Свята Анна вважається покровителькою жінок, які не можуть...

Geplaatst door Ярослав Чопанюк op Zondag 24 mei 2020

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З давніх часів святу Анну вважають покровителькою жінок, які переживають важкі часи у шлюбі або не можуть завести дитину.

Як розповідають біблійні перекази, Свята Анна була з роду царя Давида, засновника династії царів Іудеї. Її батько Маттан був священиком. Анна була дружиною святого Іоакима, але вони довгий час не могли завести дитину. Подружжя довго просили Бога про допомогу. У відповідь на їх прохання з'явився Ангел Господній Гавриїл з благодатною звісткою про те, що Бог почув їх молитву. Дев’ять місяців після того, як до Ганни і Іоакиму прийшов Ангел, жінка народила маленьку і прекрасну дівчинку, яку назвали Марією. Свята Анна та її чоловік Йоаким стали батьками Богоматері.

Публікація Ярослава Чопанюка: Facebook

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі злочинці обікрали церкву.

Як повідомляв портал "Знай.uа" священики і віруючі прийшли відбивати єпископа у поліції.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові підсвітили два храми.