У Калуші будуть розслідувати випадок смерті жінки, яка померла у лікарні так і не дочекавшись допомоги від медиків. Про це розповіли на онлайн-брифінгу Івано-Франківської ОДА.

Голова ОДА Віталій Федорів повідомив, що за розслідування даного інциденту візьметься комісія Калуської міської ради.

"Летальний випадок за Калуської ЦРЛ розслідує комісія Калуської міської ради. В разі виникнення проблемних питань і незгоди родичів за результатами розгляду, фахівці департаменту охорони здоров'я проведуть повторну експертну оцінку надання медичної допомоги. Очікуємо результатів першої комісії", - сказав Віталій Федорів.

Прикарпатка звернулася в поліклініку, де після обстеження, з-за проблем з серцем, її направили в реанімацію у Калуську ЦРЛ. У жінки була підозра на коронавірус, тому медики довго готувалися до її огляду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після оцінки стану жінки медики встановили, що її здоров'ю нічого не загрожує і направили в іншу лікарню. Прикарпатка викликала таксі але по дорозі в лікарню їй стало погано і вона була змушена повернутися.

Медики Калузької ЦРЛ намагалися стабілізувати стан жінки з допомогою реанімаційних заходів, але не змогли врятувати їй життя.

Нагадаємо, раніше у Львові хірурги "воскресили" мозок наполовину живий пацієнтці.

Як повідомляв портал "Знай.иа" поліцейські Львова врятували життя тяжко хворої дитини.

Також Знай.иа" писав, що під Тернополем жінка звинуватила медиків у смерті чоловіка.