Погода на Закарпатті продовжує погіршуватися і б'є по врожаю місцевих жителів. Про це розповіли у виданні "РБК — Україна" посилаючись на знімки користувача мережі Нелі Грабар.

Повідомляється, що в понеділок, 25 травня, на Закарпатті пройшла гроза з сильним градом, який практично знищив врожай жителів регіону.

В мережі опублікували знімки наслідків стихії, які були особливо відчутні у населеному пункті Тарасівці Тячівського району.

Неля Грабар написала, що град знищив врожай огірків, квасолі і буряків, а також додала відповідні фото. На них можна помітити розсаду овочів, яка повністю вкрита опадами граду.

Місцеві жителі дуже засмучені, оскільки втратили плоди довгої праці і отримали матеріальні збитки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На жаль, у цьому році подібні перепади погоди в травні не рідкість. Місяць видався особливо холодним і дощовим, що здивувало не тільки українців, які звикли до теплої погоди, але і рослини.

Останній місяць весни розпочався зі снігопадів та, здається, вирішив ними ж і закінчитися.

Варто відзначити, що останні кілька днів в Карпатах повертається зимова погода. Так, у неділю 24 травня, гори практично повністю замело снігом, піднявся сильний вітер і помітно знизилася видимість.

Град на Закарпатті, фото: Неля Грабар, РБК - Україна

Нагадаємо, раніше українські огірки спровокували скандал у Польщі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі розповіли, як вилікувати жовтіюче листя огірків.

Також Знай.uа" писав, що в Україну планують ввезти технічну картоплю з Франції.