На Франківщині оголосили штормове попередження. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Повідомляється, що 26 і 27 травня в Івано-Франківську та по всій області пройде гроза з градом та сильними поривами вітру. Встановлено рівень небезпеки — жовтий.

"У найближчу годину із збереженням до кінця дня 26 – 27 травня по області та місту очікується гроза, місцями град, шквальне посилення вітру 15-20 м/с. (1 рівень небезпеки, жовтий)", - сказано в повідомленні Управління з питань цивільного захисту ОДА.

В Українському гідрометцентрі також повідомили про погіршення погоди на Закарпатті та Прикарпатті. Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 26 травня очікуються дощі з грозами і лише вночі опади припиняться.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"26 травня в Україні часом дощі, вдень на Закарпатті та Прикарпатті місцями з грозами, лише вночі у більшості західних областей без істотних опадів. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі 6-11°, вдень 12-17°, на заході та півдні країни до 20°; на високогір'ї Карпат протягом доби 2-7° тепла." - написали в Українському гідрометцентрі.

26 травня в Україні часом дощі, вдень на Закарпатті та Прикарпатті місцями з грозами, лише вночі у більшості західних...

Geplaatst door Український гідрометцентр op Maandag 25 mei 2020

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, яким буде початок літа в 2020 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львів насувається дощ з грозою і сильними поривами вітру.

Також Знай.uа" писав, що магнітні бурі завдадуть два потужних удари по українцям.