Калуський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок злочинцеві, який зґвалтував 9-річну дівчинку. Про це розповіли у виданні "Вікна".

У місті Калуш, 7 листопада 2017 року, о 13:26, чоловік знаходився на вулиці Долинська і прямував до залізничного переїзду недалеко від кузні. По дорозі він помітив малолітню дівчинку, яка поверталася зі школи і йшла в тому ж напрямку.

Коли вони підійшли до залізничного полотна, яке знаходиться між житловими будинками, злочинець скористався відсутністю людей і схопив дівчинку. Він закрив їй рот рукою, вкрав мобільний телефон, а потім зґвалтував.

Дівчинка дивом змогла відбитися від нападника і втекла. Повернувшись додому, вона розповіла про все мамі, після чого та викликала правоохоронців.

Розслідування зґвалтування, кадр з репортажу: YouTube Телеканал НТК

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські оглянули місце злочину і записи камер на залізничному переході після чого знайшли злочинця. Ним виявився житель Ронятовщины, який працював різноробочим в ПП "Вишневський", раніше судимий не був.

Чоловік був у стані сильного алкогольного сп'яніння. При собі він мав мобільний телефон дівчинки. Однак, злочинець все заперечував, кажучи, що просто його знайшов.

Днями суд розглянув кримінальну справу на закритому засіданні визнав чоловіка винним у порушенні ч. 2 ст. 186, ч. 3 ст. 153 КК України. Злочинцеві обрано міру покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років і виплату матеріальної компенсації на користь дівчинки на суму 400 тисяч гривень. Свою провину чоловік так і не визнав.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.uа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.