Запіканка з фаршем і кабачками це гарна страва, яке поєднує в собі весняні продукти, простоту і головне — дуже приємний смак. Як його готувати розповіли у виданні "Страви".

Для приготування запіканки з кабачками і фаршем потрібно зібрати такі інгредієнти:

- Кабачок – 2–3 шт.;

- Фарш (будь-який) – 500–600 м;

- Цибуля – 1 шт.;

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

- Помідор – 1–2 шт.;

- Сметана 15% жирності – 3–4 ст. л.;

- Натуральний йогурт без добавок – 1 ст. л.;

- Яйця – 2 шт.;

- Часник – 2–4 зубчики;

- Тертий твердий сир;

- Орегано – 0,5 ч. л.;

- Сіль, перець. - за смаком;

Спершу потрібно розігріти сковорідку і кинути туди нарізану кубиками цибулю. Потім її необхідно злегка обсмажити.

Після цього, потрібно додати до цибулі фарш, приправити сіллю і перцем і обсмажити розбиваючи м'ясні грудочки.

Помідори також нарізати кубиками і додати у фарш. Смажити до тих пір, доки з них не піде волога.

Далі необхідно збити сметану, йогурт, яйця, орегано, роздавлений часник і сіль — вийде заливка для запіканки.

Кабачки потрібно очистити від шкірки і нарізати тонкими смужками.

Форму для випікання потрібно обробити вершковим маслом, після чого в неї можна викладати шарами підготовлені інгредієнти. Спершу треба покласти кабачки, потім залити їх соусом і зверху покласти фарш. Необхідно викласти кілька шарів.

Верхній шар залити заливкою, укласти і посипати твердим сиром.

Потрібно Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45 хвилин.

Нагадаємо, раніше в мережі розповіли, як правильно готувати річкову рибу на сковорідці.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі опублікували рецепт засолки підчеревина.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі опублікували рецепт маринованих огірків з чилі.