Сьогодні, 26 травня, на Івано-Франківщині дерево впало на проїжджу частину. Про це повідомили у виданні "Голос-інфо", посилаючись на Telegram-чат "Frankivsk 112".

Повідомляється, що при в'їзді в місто Калуш, дерево впало прямо на дорогу, в результаті чого ускладнився рух автомобілів.

Автор повідомлення додав до нього фото, де можна помітити впавше дерево, що закриває половину дороги і вантажівку з причепом, яка намагається проїхати повз нього.

“При в’їзді в р. Калуш впало дерево, рух утскладнено!” - написали у Telegram-чаті.

Інформації про постраждалих або причини падіння дерева не повідомлялася.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Впало дерево на Франківщині, фото : Telegram-чат Frankivsk 112

Найімовірніше причиною інциденту став сильний вітер, який піднявся в регіоні через погіршення погодних умов.

Так, в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА оголосили штормове попередження на території всієї області.

Очікується, що до кінця дня, 26-27 травня, пройде гроза з сильним градом, а також можливе посилення вітру від 15 до 20 м/с.

В області встановили рівень небезпеки — жовтий.

Варто додати, що останнім часом в Західних регіонах погода помітно погіршується. Так, у неділю, 24 травня, Карпати практично повністю замело снігом, а в понеділок сильний град на Закарпатті знищив урожай місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі пенсіонерка оголосила війну з любителями неправильної парковки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві поліцейські зловили порушника на Lamborghini.

Також Знай.uа" писав, що в мережі показали відео масштабної аварії.