Два роки тому загинув доброволець Першої Окремої Штурмової Роти ДУК Корчак Мар'ян Іванович "один Хитрий". Про це розповіли у виданні "Прикарпаття Online" з посиланням на повідомлення на сторінці роти в соцмережі Facebook.

Український боєць загинув 25 травня 2018 року в результаті ворожого обстрілу. На момент загибелі йому було всього 22 роки.

"Спочивай з миром! Твоя війна закінчилася і ти здобув вічну Перемогу! Безцінну Перемогу для кожного з нас. Бути воїном - означає жити вічно". - написали на сторінці роти.

Geplaatst door 1-ша окрема штурмова рота ДУК ПС op Zondag 24 mei 2020

Мар'ян народився і виріс у населеному пункті Шкло, Яворівського району Львівської області.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

В 2016 році він став членом руху "Правий сектор" і влітку цього ж року приєднався до боротьби проти російських окупантів на Донбасі.

Він увійшов до складу Першої Окремої Штурмової Роти ДУК ПС і за короткий проміжок часу став одним з кращих бійців підрозділу. Мар'ян подавав відмінний приклад іншим бійцям, оскільки був відповідальним і щирим.

Вранці 25 травня 2018 року бійці окупантів здійснили обстріл по позиціях українських солдатів використовуючи заборонені міномети калібру 122 мм та 152 мм. В результаті обстрілу 22-річний Мар'ян Корчак загинув.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі загинув військовий, який пройшов через пекло Донбасу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" окупанти забрали життя українського солдата на Донбасі.

Також Знай.uа" писав, що в мережі розповіли, у скільки обходиться утримання одного солдата ВСУ.