Вчителька з Коломиї зробила неможливе на карантині і схудла на 25 кілограмів. Про це розповіли на місцевому телеканалі "НТК".

Повідомляється, що вчителька Коломиї Ярослава Кучер страждала від зайвої ваги. Одного разу вона з учнями пішла в похід і зрозуміла, що не встигає за ними, що і смотивувало її зайнятися спортом.

"Діти попереду, батьки попереду, я позаду. Не звикла бути позаду, тому вирішила для себе, що я зроблю все, щоб коли будемо йти в гори — ми йшли всі разом", - сказала Ярослава Кучер.

До початку карантину жінка сіла на дієту і записалася в спортзал. Після того, як зали закрили вона не стала розслаблятися і за порадою тренера почала займатися самостійно.

"Я вибрала для себе безлюдну місцевість і почала там бігати. Мені дуже не хотілося втрачати те, чого ми вже досягли", - прокоментувала вчителька.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вона зазначила, що втрачені кілограми сприймає як "бонус" нового способу життя і додала, що є речі, на багато важливіші.

"Головне - це той приплив життєвої сили, бадьорості эергии і віра в те, що цього можна досягти навіть у такому поважному віці, як мій" - додала коломиянка.

Ярослава Кучер підкреслила, що своїм успіхом завдячує тренеру, чемпіону Європи з бодібілдингу Михайлу Павлюку, який дав їй правильні настанови.

Сам же Павлюк підкреслив, що для досягнення результату потрібні: щоденна робота, правильне харчування, нормований сон і достатня гідрація організму.

Нагадаємо, раніше в мережі склали топ-5 зірок, які пожертвували фігурою заради ролі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі розповіли про дієту на соді.

Також Знай.uа" писав, які плюси і мінуси безглютенової дієти