В Івано-Франківську водій автобуса за кілька хвилин двічі ледь не збив пішоходів. Про це розповіли на порталі "Версії іф", посилаючись на повідомлення користувача Михамла Кізери в соцмережі Facebook.

Здається, деякі водії франківських маршруток так скучили за роботою під час карантину, що перестали помічати пішоходів під час їзди і почали лихачити на дорозі.

Відео їзди одного з таких водіїв і опублікував Михайло Кізера.

Відео знято з допомогою реєстратора на автомобілі. На ньому можна помітити автобус жовтого кольору, який їхав по Івано-Франківську.

На одному з переходів по "зебрі" проходили пішоходи. Автомобілі зупинилися, щоб пропустити людей, однак водій автобуса вирішив, що цього робити не потрібно і проїхав через перехід. На щастя, пішоходи встигли зупиниться і під колеса горе-маршрутчика ніхто не потрапив.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Після цього, через кілька метрів, жінка переходила дорогу. Її пропустив автор відео та інші автомобілі, проте водій автобуса знову відмовився звільняти дорогу. Він посигналив жінці і промчав повз. На щастя, вона встигла зреагувати і зупинилася посеред дороги.

"Коли зайнятий підрахунком грошей, то пішоходів не бачиш" - підписав відео Михайло Кизера.

Нагадаємо, раніше у Києві автомобіль в'їхав в автобусну зупинку з людьми.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в мережі показали відео масштабної аварії.

Також Знай.иа" писав, що у Запоріжжі п'яний водій припаркувався в під'їзді.