Франківчани масово кинулися за паспортами після карантину. Про це розповіли в репортажі телеканалу 402.

Повідомляється, що після ослаблення карантину у Франківську запрацював Центр надання адміністративних послуг у зв'язку з чим відновилося оформлення закордонних паспортів та паспортів громадянина України.

В установі розповіли, що після відкриття з'явилося багато бажаючих оформити документи. Так, за день до ЦНАП приходить близько 70 осіб, які хочуть отримати нові паспорти.

Центр працює дотримуючись всіх норм карантину. Людей пропускають всередину виключно в захисних масках, рекомендують дотримуватися соціальної дистанції, а також розмістили антисептики на вході.

Крім того карантин також позначився і на графіку роботи установи. Тепер ЦНАП не працюють по четвергах до 20:00, як було раніше, а також не працюють у суботу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми в четвер раніше працювали до 8 вечора — зараз ми не працюємо, щоб дотримуватися відповідного порядку. Відповідно в суботу ми також не працюємо. В суботу багато громадян зверталися за оновленням документів. Але я думаю, що з часом ми відновимо роботу і в суботу і в четвер будемо працювати до 8 години вечора", - прокоментував глава ЦНАП Богдан Питель.

Послуги ЦНАП

Карантин послаблюють, франківці йдуть за паспортами. Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська у звичному режимі відновив оформлення паспортів громадянина України та для виїзду за кордон. Охочих скористатися послугами щоденно - по декілька десятків

Geplaatst door Канал 402 op Dinsdag 26 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі запустили вокзал після карантину.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Києві відкриють готелі і ТРЦ.

Також Знай.иа" писав, що Київський вокзал виходить з карантину.