Стало відомо про те, що в Івано-Франківську священик був оштрафований на 34 тисячі гривень за те, що порушив карантин.

Таким чином, повідомляється, що священнослужитель визнав, що йому не вдалося забезпечити необхідні карантинні заходи під час Божої служби. Міський суд Івано-Франківська визнав його винним, і виписав штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал «Галка». Справа в тому, що ще минулого місяця, 21 квітня, священнослужитель УПЦ МП провів служіння в 8:30 по вулиці Чорновола, 6Б. І при цьому, він не забезпечив безпеку всіх учасників.

В Івано-Франківську священика оштрафували на 34 тисячі гривень, фото: скріншот з відео

На судове засідання чоловік особисто не прийшов, але, передав письмове пояснення, в якому підтвердив, що 21 квітня була проведена літургія, на якій зібралося близько 20 парафіян.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З них, близько 6-8 були в храмі, а всі інші на території. Він знав, що потрібно, щоб всі були в масках, однак, під час служби більше половини громадян були без масок.

Тому, священик визнав свою провину в тому, що створив, так як не зміг забезпечити порядок. Тепер, він зобов'язаний буде виплатити штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше в мережі розповіли, що київські собачники ризикують нарватися на штрафи.

Як повідомляв портал "Знай.иа", під час карантину змінилися онлайн-оплати українців.

Також Знай.иа" писав, що в Запоріжжі судили жінку, яка прийшла на могилу чоловіка під час карантину.