В Івано-Франківську рідні Токарєва Сергія Віталійовича звернулися до українців за допомогою, вони просять допомогти врятувати чоловіка від страшної загибелі. Чоловік з діагнозом - пухлина мозку.

Клич про допомогу кинула в Фейсбуці Інна Шепотько на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дорогі друзі! Потрібна допомога Токарєву Сергію Віталійовичу, нашому хрещеному, братику, батька маленької дитини, спортсмену. Діагноз пухлина мозку. Потрібна термінова операція. Самим не впоратися",-написала Інна.

Тож, усіх небайдужих просять допомогти врятувати життя Сергію.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Карта приватбанк 5168742729913610, мама Галина Токарєва.

Телефон +380667893274.

Дорогие друзья! Нужна помощь Токареву Сергею Витальевичу, нашему крестному, братику, отцу маленького ребенка,...

Geplaatst door Инна Шепотько op Dinsdag 26 mei 2020

Нагадаємо, мешканка Тернополя і мама важко хворої дівчинки Насті Романюк звернулася до українців за допомогою, адже у неї дуже важко хворіє донька. Як з'ясувалося, дочка Настя потребує термінової допомоги, їй потрібні дорогі ліки. Щодня дівчинці потрібні 2 уколи і кілька десятків препаратів в таблетках, щоб підтримати життя.

Мама розповіла, що тільки недавно дитині поставили діагноз «метахроматична лейкодистрофія». Зараз Настя знаходиться у важкому стані і потребує дорогих ліків, які можна придбати тільки в Італії або Іспанії. Дівчинка не може ні ходити, не сидіти. Також вона не може говорити. Дорогі ліки можуть полегшити стан дитини, але їх потрібно приймати щодня. Вартість їх досягає 10-12 тисяч гривень на кожен день лікування. Настя отримує всього 12 препаратів – 8 щодня і дві добавки до чаю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі мати бросила10-місячного малюка з "дірою" в серце — волонтери благають про допомогу, на рахунку кожна гривня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'янка благає допомогти тяжкохворому синочку, якого скалічили при пологах Лікар витискав ліктями, а акушерка тягне щипцями"

Також «Знай.ua» писав, що Дніпряни об'єдналися заради порятунку самотнього хворого пенсіонера - хотіли ампутувати ноги