Івано-Франківська область славиться своїми курортами, сюди їдуть відпочивати зі всієї України, але місцеві жителі не цінують краси природи і унікальності регіону. Одного з таких жителів області виявили в селі Яремче. Чоловік виявився «автором» сміттєзвалищі.

Звалище в Яремче Фото: скріншот

Сміття і всі масштаби звалища виклали у соцмережу Facebook. Голова Яремчанської міськради розповів, що це виклав невідомий користувач в групу «Моє Яремче». Петро Куртяк зазначив, що фото його зачепили і він відправився на огляд території.

Виявилося, що така смітник існує в реальності. Він не погребував і порився в смітті. В результаті знайшов декілька документів, на яких значилися імена, прізвища та адреси місцевих жителів, які приносили сюди сміття. Депутат пішов до них на розмову.

Урочище після збирання Фото: Петра Куртяка

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вже через два тижні після публікації у соцмережі місцеві жителі впоралися і очистили місцевість площа 10 на 10 квадратних метрів. Місцевий депутат зазначив, що було вивезено 4 партії сміття.

Куртяк також зазначив, що людина, яка організувала цей смітник в лісі побажала виправити ситуацію і загладити провину. Депутат висловив сподівання, що цей чоловік зрозумів все і своїм дітям пояснить, що треба берегти природу.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Івано-Фарнковске зіпсувалася погода і град перевірив місто на міцність.

Знай.иа повідомляв, що в Івано-Франківську будуть курсувати нові автобуси.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в Івано-Франківську запрацюють дитячі сади.