У Хмельницькій області поліцейський збив дівчину. Про це повідомили в прес-службі ДБР.

Інцидент стався в селі Щиборовка. Дівчина, Кухарук Олена їхала на велосипеді і була збита автомобілем Skoda Octavia, водієм якого був співробітник поліції.

Після аварії чоловік сам викликав швидку допомогу і правоохоронців. Поліцейські повідомили, що він не був у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом було відкрито кримінальну справу за порушення ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого) КК Ураїни.

Автомобіль після ДТП, фото: прес-служба ДБР

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Близька знайома загиблої Олександра Шеманская опублікувала повідомлення на своїй сторінці в соцмережі Facebook, де звинуватила поліцейських в "прикриванні" водія Skoda Octavia.

“Невже у нас в поліції можуть працювати люди, які самі не дотримуються закону. Сьогодні позбавити дітей матері, жах, а головне, що свої своїх не здають як кажуть, чому винуватця не показали людям? Чому його сховали в машині?” - написала дівчина.

Олександра не стримала гнів щодо поліцейського, а також додала, що він був у неадекватному стані.

"Ту р**ду, яка була не в адекватному стані потрібно на площу, щоб люди його різали на шматки" - додала подруга загиблої.

Дівчина наголосила, що докладе всі зусилля, щоб винного у смерті Олени Кухарук покарали за всією суворістю закону.

"Лєночка, спочивай з Богом, вічна тобі пам'ять, а ми прикладемо всі зусилля щоб цю м**зоту покарали за всіма законами суворості" - закінчила повідомлення Олександра Шиманська.

Повідомлення Олександри Шеманксой в соцмережі Facebook: видання news4you

Нагадаємо, раніше в Дніпрі Жигуль врізався в Bentley.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Запоріжжі маршрутка з людьми влетіла у стовп.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі молодий хлопець кинувся під автомобіль.