У 9-річної калушанки Ані Приймич стався рецидив онкозахворювання, який виявили під час сеансу томографії.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вікна".

Так, стало відомо, що у Ані Приймич, яка четвертий рік бореться з онкозахворюванням стався рецидив. До Ані повернулася нейробластома заочеревенного простору (третя стадія).

"Рецидив — це гірше, ніж початок лікування. Потрібна допомога, потрібна підтримка, я навіть уже не знаю, як писати і просити про допомогу, бо знаю, що зараз надто усе складно, що люди самі намагаються вижити і знаю, що у кожного своє. Сама не знаю, звідки у неї беруться сили, сама не знаю, як моя донечка усе це витримує", - розповіла мама онкохворої дівчинки.

У 9-річної калушанки стався рецидив онкозахворювання


Зараз дівчинка проходить чергову хіміотерапію у онкогематологічному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні і щодня бореться за життя. Наразі стан Ані критичний. Дівчинці потрібне нове дороговартісне лікування, та препарат, який потрібно замовляти із-за кордону.

"Пухлина зачепила печінку і давить на аорту, на головну вену в організмі людини. Майже без шансу на життя. Анічка продовжить боротьбу ЗНОВУ", - говорить мама дівчинки.

На лікування дівчинки потрібно — 178 000 тисяч євро. Усе ж мама не полишає надії зібрати 135 000 тисяч євро, яких не вистачає.

Реквізити для допомоги:
Картка 5168 7574 0312 2189 — Приймич Леся Орестівна.
Телефон: (068) 23-63-892.

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині мати застукала на гарячому вбивцю сина.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові китайський вірус забрав життя військового.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що під Одесою жінка загинула через невдалий аборт.