На Франківщині чоловік хотів придбати дітям батут і став жертвою шахраїв. Про це повідомили у виданні "Галка", посилаючись на повідомлення поліції Івано-Франківської області.

У Верховинське відділення поліції звернувся 36-річний житель району, який став жертвою шахраїв.

Чоловік розповів, що хотів придбати дітям батут і скористався сервісом ОЛХ, де можна придбати товар з рук за вигідною ціною. Він знайшов пропозицію яка його влаштовувала і домовився з продавцем.

Після недовгих переговорів продавець переконав чоловіка відправити йому на рахунок суму в розмірі 2 тисячі гривень. Після цього, продавець перестав відповідати на повідомлення і повністю обірвав зв'язок з постраждалим.

На даний момент поліцейські встановлюють всі деталі правопорушення. За фактом цієї події було розпочато кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб не стати жертвою шахраїв поліцейські радять ні за яких обставин не перераховувати гроші за товар до того, як він прийде по пошті. Крім того, товар завжди варто перевіряти і лише після цього оплачувати.

Також не варто дивитися на низьку вартість товарів і послуг, особливо якщо вони є сумнівними.

Крім того, користуючись сервісом ОЛХ не варто переходити по посиланнях, які скидають невідомі особи, необхідно завжди перевіряти адресу сторінки і користуватися послугою оплати після доставки товару.

Нагадаємо, раніше за Дніпром нахабний шахрай обворововал літніх людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі накрили банду шахраїв.

Також "Знай.uа" повідомляв, що співробітник банку розорив довірливих Тернополян.