Заслужена артистка України Ірма Вітовська спростувала чутки про участь у виборах мера Івано-Франківська. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Актриса повідомила, що з'явилися чутки про висунення її кандидатури на вибори голови Івано-Франківська від партії "Слуга народу".

"Шановні франківці! До мене дійшли певні чутки, що начебто мене делегують від політичної сили "слуга народу" ))) що мене здивувало???!! на посаду мера... Івано-Франківська))) якоюсь соціологічною компанією, яка моніторить грандіозний і політичний фон.." - написала Ірма Вітовська.

Вона підкреслила, що не вела переговорів ні з однією політичною силою з цього приводу і назвала все що відбувається - провокацією.

"Ніхто не обговорював зі мною таку ймовірність))) Ні одна політична сила не робила певних пропозицій!!! Це нісенітниця... чи провокація!" - додала артистка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вітовська підсумувала, що не збирається йти на посаду мера Івано-Франківська і припустила, що подібні чутки можуть розпускати з метою збільшення рейтингу. Також вона звернулася до прихильників з проханням поширити це повідомлення.

"Я не йду в мери, ні в сери ))) ні в перед))) Але для чого ця маніпуляція компанією під назвою "рейтинг"?? Чи Реальна ця компанія? Хто це і кому це треба?… Прошу поширити. Спасибі." - закінчила повідомлення Ірма Вітовська.

Публікація Ірми Вітовської, скріншот: Facebook/irmcya

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив про свої права на Київ.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Філатов відреагував на бійню у Броварах.

Також "Знай.uа" писав, що Садовий знову готується стати мером Львова.