7 червня багато людей відзначають день Зіслання Святого Духа, тому в храмах Франківська проведуть ряд богослужінь. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Насамперед Марцінків зазначив, що крім традиційних богослужінь, 7 червня також відбудеться панахида за загиблими в Дем’яновому Лазі.

"7 червня, крім служб у храмах міста, в 12:00 відбудеться панахида за полеглими за волю і незалежність України та жертв комуністичного терору в Дем’яновому Лазі." - написав глава Франківська.

Крім цього він додав, що в цей день пройде панахида за жертвами політичних репресій та панахида за борцям за волю України.

"Також відбудеться панахида та покладання квітів до Хреста жертвам політичних репресій у Меморіальному сквері. Після того, о 12:30 в Свято-Покровському соборі ПЦУ відбудеться панахида за всіма борцями за волю України" - додав Мацинкив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До повідомлення мер Івано-Франківська додав зображення, на якому опубліковано розклад богослужінь у храмах на 7 червня.

Розклад богослужінь у храмах Івано-Франківська: Facebook Руслан Марцінків

Він підкреслив, що в країні ще не закінчився карантин, тому всі служіння пройдуть в обмеженому колі осіб з дотриманням заходів безпеки.

В кінці повідомлення Марцінків закликав франківчан залишатися вдома та дивитися богослужіння онлайн.

"Але якщо є бажання піти в храм, то не забувайте про дистанцію і заходи особистого захисту" - закінчив повідомлення Руслан Марцінків.

ЗЕЛЕНІ СВЯТА 🌿 #духовність_ІФ Традиційно у день Зіслання Святого Духа, 7 червня, окрім служб у храмах міста, о 12:00...

Geplaatst door Руслан Марцінків op Dinsdag 2 juni 2020

Нагадаємо, раніше мер Тернополя зробив цінний подарунок для школярів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кличко заспівав разом зі Шварценегером і довів жителів Києва.

Також "Знай.uа" писав, що Кернес побудує новий фонтан за 23 мільйони.