В Івано-Франківську заміна аварійної газової труби довела жителів. Про це повідомили у виданні "Фіртка".

За адресою вулиця Чорновола біля будинку 58 комунальники вже кілька днів проводять заміну газової труби. Однак місцеві жителі не задоволені тим, як йдуть роботи і скаржаться, що в їхніх квартирах смердить газом.

Мешканка Франківська Євгенія Косач розповіла, що три тижні тому на вулиці Чорновола комунальники зачепили газову трубу при розкопці ями. У зв'язку з цим, в будинку і квартирах сильно відчувався запах газу.

Вона додала, що після того, як траншею затопило дощем, стало зрозуміло, де саме протікає. Мешканці викликали комунальників, які залатали дірку і поїхали

За словами жінки, такого ремонту було недостатньо, адже запах газу повернувся до житла людей 1 червня.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Знову викликали аварійну, зробили те ж саме, що і вчора. Я живу на третьому поверсі. Всі кімнати виходять на вулицю, в них пахне газом, у мене маленька дитина, у якої почала боліти голова і нудить, так само і в сусідній квартирі дві неповнолітніх дитини. Чесно боюся спати через страх отруїтися або злетіти в повітря разом з будинком" - додала Євгенія.

Голова міського відділення "Івано-Франківськгаз" Андрій Струк розповів, що в даний момент по вулиці Чорновола 58 проходить заміна аварійної ділянки газопроводу. Заміна буде проводиться методом санації — пластикову трубу протягнуть під землею і вставлять всередину пошкодженої труби. Цей метод дозволить провести роботи без масштабних розкопок.

Він зазначив, що об'єкт проходить щоденний контроль і всі витоки ставляться на облік, тому місцевим жителям не варто хвилюватися про запах газу.

"З 9 червня буде відбуватися заміна аварійної ділянки газопроводу, з припиненням подачі газу споживачам. Про це споживачів буде додатково поінформовано", - Додав Андрій Струк.

Нагадаємо, раніше у Києві облагородили міський вокзал.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині діти засадили вбиту дорогу картоплею.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові показали вулицю, на яку наплювали комунальники.