Першою заступницею голови МОЗ стала мешканка Прикарпаття Ірина Садов'як. Про це повідомили у виданні "Прикарапаття Online", посилаючись на повідомлення народного депутата Василя Мокана в соцмережі Facebook.

“Садов'як Ірину Дмитрівну — (призначити) першим заступником Міністра охорони здоров'я України" - написав депутат.

🇺🇦 Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив низку кадрових рішень: ❗ призначити: ✅ Садов'як Ірину Дмитрівну - першим...

Geplaatst door Vasyl Mokan - public page op Woensdag 3 juni 2020

Варто зазначити, що Ірина Садов'як є головним лікарем Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Даний медичний заклад вона очолює з 2017 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До цього призначення вона працювала в Коломийській центральній клінічній лікарні Івано-Франківської області, де займала посаду директора протягом 14 років.

"Я чистий управлінець, ні дня не працювала лікарем, і займаюся саме організацією і всім, що стосується управлінської діяльності. Підбираю тільки фахівців", - заявила Ірина Садов'як тоді, після проведення конкурсу.

Варто заззначити, що Кабмін прийняв низку кадрових рішень, серед яких: призначення Ярослава Кучера заступником Міністра охорони здоров'я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації; призначення Безкаравайного Ігоря заступником Міністра у справах ветеранів України; призначення Андрія Павловського заступником Голови Державної митної служби і призначення Суворова Владислава заступником Голови Державної митної служби.

Повідомлення Василя Мокана, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше Пальчевський розповів, хто хоче закрити йому рота.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Мендель показала, як змінилася за час правління Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що Саакашвілі зірвався під час конференції.