В Івано-Франківську поліцейські познущалися над неповнолітніми. Про це розповіли у виданні "Галка".

В редакцію видання звернувся житель Франківська Владислав Сукенник, який повідомив, що його неповнолітнього сина Максима, разом з другом, за бійку затримали поліцейські. Хлопців доправили у відділення на вулиці Бельведерської, де над ними почали знущатися і погрожувати.

Один з хлопців зміг включити диктофон на мобільному телефоні і записати розмову з поліцейськими.

Хлопці пояснили, що тільки імітували бійку в жарт і не мають претензій один до одного. Однак поліцейських це не переконало і вони вирішили скласти адміністративні матеріали за порушення порядку в громадському місці.

Крім цього полицейські не вибирали виразів і погрожували підліткам фізичною розправою. Максима один з поліцейських вдарив у груди, а його друга били по обличчю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, хлопців змусили роздягнутися до нижньої білизни, принижували за татуювання, запитували, чи готові вони за це "відповідати", ставили дивні питання "під ким вони ходять" і сказали, що за татуювання підліткам доведеться відповісти "на зоні". Після цього у хлопців взяли відбитки пальців, а тату сфотографували.

Після цього хлопцям запропонували підписати якісь документи, однак вони відмовилися. Це не на жарт розлютило одного з поліцейських.

"Я тебе спущу на землю, ти сопля йо****, я таких як ти їм на сніданок і відразу ви**** на***. Ти усік бл***? Щеня на***. Ти підпишеш на*** бл***. Ти таке підпишеш, що ох***** на***" - сказав один з поліцейських.

Хлопці зазначили, що не відчувають себе в безпеці з такою поліцією, що також разрозлило правоохоронців.

"Два півні дали один одному в морду, сторонні на це дивляться. Як ти думаєш? Ви діти-європейці, які рвалися в Європу, рвали майдани… скажи мені, ти дикун ти йо**** на***, де ти хочеш жити? Ти су** бл***. Тобі жити десь у Верховинському районі, там де ведмеді ходять, ти діч бл***, ти ще тут розповідаєш про безпеку?" - зірвався поліцейський.

Коли батько Максима приїхав у відділення за хлопців, поліцейський, який його зустрів, не хотів представлятися і поводився неналежно.

"Він не повідомив, хто проводив затримання і на якій підставі. Просто сказав, що "я їх не знаю". Як таке може бути, вони разом працюють, водному відділенні! Інші співробітники це бачать, значить вони є співучасниками. Тобто, це постійна практика деяких співробітників… це засмучує, коли правоохоронці показують безаконня" - сказав Владислав Сукенник.

Чоловік передав аудіозапис розмови з поліцейськими в Інспекцію внутрішніх розслідувань поліції та начальнику прикарпатської поліції Володимиру Голубошу з проханням дати оцінку діям співробітників поліції. Чиї голоси на записи Владислав досі не знає.

На сторінці поліції Івано-Франківська у соцмережі Facebook повідомили, що за даним фактом було розпочато службове розслідування.

Поліція Івано-Франківщини розпочала службове розслідування за фактом нетактовної поведінки поліцейських Керівництвом...

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Woensdag 3 juni 2020

Нагадаємо, раніше в поліції Франківська опублікували статистику злочинів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" перевертнів у погонах з Кагарлика і раніше звинувачували у зґвалтуванні.

Також "Знай.uа" писав, що на Харківщині знайшли ферму з втомленими рабами.