Жінка всіма силами намагається врятувати життя сина і просить про допомогу. Про це розповіли у групі "Новини Івано-Франківська" в соцмережі Facebook.

Користувачка соцмережі Токарєва Галина залишила публікацію в якій розповіла, що у її сина Сергія почала німіти рука. Після обстеження лікарі поставили йому страшний діагноз — пухлина головного мозку.

"ПОТРІБНА ДОПОМОГА СИНУ!! ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА СКІЛЬКИ МОЖЕТЕ!! Увага! Сталася біда. У Сергія почала німіти рука і після обстеження лікарі онкологічного центру виявили у сина пухлину головного мозку", - зазначено в повідомленні

За словами жінки, хлопцеві необхідна термінова операція. У зв'язку з цим вона в розпачі і змушена просити фінансової допомоги у всіх не байдужих людей.

В кінці повідомлення жінка залишила реквізити, за якими кожен бажаючий може допомогти її синові в одужанні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Потрібна термінова операція. Велике прохання всім небайдужим: Номер карти: 5167803005689265, Мама Сергія – Токарєва Галина” - написала жінка в повідомленні.

Висновок лікарів, опублікувала Галина Токарева: Facebook Новини Івано-Франківська

До повідомлення жінка додала фотографію хворого сина Сергія, кілька рентгенівських знімків головного мозку і фотографію документа з висновком лікарів.

Geplaatst door Галина Токарева op Woensdag 3 juni 2020

Нагадаємо, раніше в Дніпрі хворий на рак хлопчик просив допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленькому українцю потрібен донор крові.

Також "Знай.uа" писав, що мешканка Запоріжжя просить допомоги для хворої матері.