В Івано-Франківську повторилася історія Кагарлика. Місцевий житель Владислав Сукенник звернувся в редакцію видання «Галка» і розповів про неадекватну поведінку поліцейських міського відділення поліції на вулиці Бельведерської. Поліцейські познущалися над його неповнолітнім сином та його товаришем.

Історія сталася 30 травня в 19 годин вечора. Сукенника Максима і його товариша затримали двоє поліцейських. Підставою для затримання стала нібито бійка на вулиці. Молоді люди на очах поліції в жарт билися один з одним. Поліцейські розцінили це як порушення громадського порядку і затримали їх.

Одного із затриманих вдалося записати відбувається у відділенні на телефон. Аудіозапис триває 30 хвилин і на ній поліцейський в грубій формі ображають і принижують затриманих. Крім того, на записі чутно, як правоохоронці погрожують юним жителям Івано-Франківська. При цьому молоді хлопці розповіли, що поліцейським, що не билися з друзями, а сперечалися. Все інше було грою, і вони не мають один до одного претензій. Після цього поліцейські склали адмінпротоколи на молодих людей за порушення громадського спокою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Запис підтверджує, що поліцейські погрожували молодим людям, одному з яких лише 17 років. Також їм погрожували розправою. Максим Сукенник расскзаал, що один поліцейський вдарив його у груди, а його товариша били по обличчю. Поліцейські змусили хлопців роздягнутися до нижньої білизни і знущалися за татуювання і говорили, що вони «відповідатимуть за них на зоні».

Молоді люди відмовилися підписувати які-небудь документи, які пропонували їм поліцейські. Один з них дуже розлютився через цього і продовжив приниження в нецензурній формі, що чути на аудіо.

Реакція суспільства на інцидент Фото: скріншот

Інцидент викликав резонанс у суспільстві і про нього написав на своїй сторінці Роман Синіцин. В коментарях розгорілися дискусії про причини поведінки правоохоронців.

Нагадаємо, Знай писав, що дівчина, над якою знущалися поліцейські в Кагарлику розповіла нові подробиці.

Знай повідомляв, що перевертнів у погонах з кагарлика звинувачували у зґвалтуванні раніше, але всі мовчали.

Нещодавно Знай передавав, що мама зґвалтованої в Кагарлику дівчини розповіла, як пережила цей жах.