На Франківщині зловмисники обікрали автомобіль киянина. Про це розповіли в прес-службі поліції Івано-Франківської області.

Повідомляється, що невідомі проникли всередину автомобіля Mercedes Atego, який належить жителю Київської області, з допомогою підбору ключа. Вони винесли з салону рюкзак, в якому знаходилося близько 80 тисяч гривень.

В даний момент поліцейські розшукують крадіїв для пред'явлення їм звинувачення в порушенні ст. 185 (Крадіжка) КК України.

У зв'язку з цим, у поліцейському управлінні Івано-Франківської області звернулися до громадян України і склали рекомендації, які допоможуть не стати жертвою автомобільних злодіїв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

1. Автомобілі, особливо ті, в яких немає сигналізації та інших засобів захисту, необхідно залишати на стоянках з охороною чи добре освітлених місцях.

2. Ні за яких обставин не можна залишати цінні речі в автомобілі, навіть якщо ви залишаєте транспорт всього лише на кілька хвилин.

"Залишаючи свої речі, ви провокуєте злодіїв на вчинення ними крадіжок. Пам'ятайте, що збереження ваших речей залежить в першу чергу від вас самих" - додали у зверненні поліції.

На Прикарпатті злодії обікрали автомобіль: поліція розшукує зловмисників і радить, як вберегтися Крадіжки з...

Geplaatst door Поліція Івано-Франківської області op Woensdag 3 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Києві зникла молода дівчина.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Запоріжжі п'яний чоловік танцював на капоті у поліцейських.

Також "Знай.uа" писав, що під Дніпром розшукують шахрая, який обкрадав людей похилого віку.