На Франківщині патрульні зупинили п'яного водія, який створив небезпечну ситуацію для власної сім'ї. Про це розповіли на сторінці Патрульної поліції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що близько 2-х годин ночі, в Коломийському районі, поліцейські зупинили автомобіль BMW, який порушив правила дорожнього руху.

Після цього правоохоронці провели тест водія на стан алкогольного сп'яніння, який дав позитивний результат.

"Чоловік погодився пройти огляд на стан сп'яніння на місці. Результат тесту виявився позитивним — 2.34 проміле алкоголю в організмі." - повідомили в патрульній поліції.

Нетверезого водія, в салоні авто якого перебували жінка та 2-річна дитина, зупинили патрульні Цієї ночі, близько 2-ї...

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Патрульна поліція Івано-Франківської області op Maandag 8 juni 2020

Крім цього, в салоні автомобіля знаходилася дружина чоловіка і його маленька донька, які опинилися в небезпечній ситуації через нетверезого водія.

"В салоні авто знаходилися його дружина і 2-річна дочка, яка спала на задньому сидінні без спеціальних засобів перевезення, які дозволяють убезпечити дитину від непоправного." - додали поліцейські.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння), і за ч. 10 ст. 127 (Перевезення дитини без використання спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки) КУпАП.

Повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше в Україні почали працювати камери автофіксації правопорушень.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині некерована Toyota знесла мотоцикл.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові трагічно помер молодий поліцейський.